Last van slapeloosheid? Probeer de Perfect slapen in 7 stappen methode.

Last van slapeloosheid

Last van slapeloosheid is waar iedereen in zijn leven wel een keertje mee te maken krijgt. Bij sommige is dit van korte duur en bij anderen duurt dit weer langer. Als je echt pech hebt dan is dit een blijvend of terugkerend probleem en voor je het weet beïnvloed het je hele leven. 

Dit heeft invloed op je gezondheid, humeur, eetlust, libido en ga zo maar even door. Voor mensen die veel sporten is nachtrust van cruciaal belang, de resultaten die je wilt halen vallen of staan met een goede nachtrust.

Nu is er een methode ontwikkeld om te zorgen dat jij niet langer last van slapeloosheid hebt, het heet de Perfect slapen in 7 stappen methode. Deze methode moet ervoor zorgen dat jij niet langer naar het plafond ligt te staren. Werkt dit echt? Lees snel verder en je weet gelijk of het jouw slaapproblemen op zal lossen. 

Wat is slapeloosheid?

Slapeloosheid, ook wel insomnia genoemd is een slaapstoornis waarbij je niet normaal slaapt en daarvan de consequenties overdag van voelt. Gemiddeld zou je zo’n 15 minuten nodig moeten hebben om in slaap te vallen duurt je slaap zo’n vijf tot tien uur. In dit geval spreken we van een normale slaap. 

Wanneer we van slapeloosheid spreken dan kun je last hebben van drie vormen. 

 • Je hebt moeite om in slaap te vallen
 • Je wordt vaak wakker gedurende de nacht
 • Je wordt veel te vroeg wakker

Heb jij last van een van deze drie vormen of misschien zelfs alle drie de vormen dan heb jij last van slapeloosheid. Als je hier drie of meer nachten per week last van hebt en houden deze slaapproblemen zich langer dan drie maanden aan dan spreken we van chronische slapeloosheid.

Je bent trouwens niet de enige die last van slapeloosheid heeft want ongeveer 7% van de Nederlanders heeft hier last van.

Oorzaak last van slapeloosheid

Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor slapeloosheid ontstaat. Een van de veel voorkomende oorzaken zijn stress door bijvoorbeeld geldzorgen of andere zorgen waardoor je blijft piekeren en dus niet in slaap valt. 

Maar er zijn nog veel meer oorzaken die ertoe leiden dat je last van slapeloosheid krijgt.

 • Alcoholgebruik
 • Psychische aandoeningen zoals stress, depressie of angst
 • Je bent in de overgang
 • Lichamelijke aandoening zoals jeuk of pijn
 • Hormonale aandoeningen
 • Door de omgeving, luidruchtige omgeving, pasgeboren baby in huis etc

Als jij last van slapeloosheid hebt dan herken je vast wel een van de oorzaken die hierboven staan. 

Symptomen als je last van slapeloosheid hebt

Als je last van slapeloosheid denkt te hebben, loop dan eens het onderstaande lijstje na of je een van deze symptomen herkend? Hiermee kun jij voor jezelf vaststellen of je echt slapeloosheid hebt of gewoon een keertje slecht hebt geslapen.

Als je last van slapeloosheid hebt dan heb je last van de onderstaande symptomen.

 • Slecht inslapen
 • Vroeg wakker worden
 • Weinig slapen (niet tussen de 5 en 10 uur slaap)
 • ‘s Nachts vaak wakker worden (meer dan 3 keer)

Het is logisch dat wanneer je niet voldoende nachtrust krijgt dat dit doorwerkt gedurende de dag. De meest voorkomende klachten die je overdag kunt krijgen staan hieronder. 

 • Vermoeidheid
 • Humeurig
 • Concentratieproblemen
 • Lusteloosheid
 • Een suf gevoel hebben
 • Geheugenproblemen

Perfect slapen in 7 stappen

Perfect slapen in 7 stappen is een methode van de website Slaapwijzer en zou je volgens de auteur William van der Klaauw voorgoed van je slaapproblemen af moeten helpen. 

Klinkt allemaal hartstikke goed natuurlijk, maar werkt het ook echt? En waarin verschilt deze methode vergeleken met andere methodes? We hebben het voor je uitgezocht en gaan Perfect slapen in 7 stappen reviewen voor je!  

Perfect slapen in 7 stappen is ontwikkeld om voorgoed af te rekenen met slapeloosheid of andere slaapproblemen. Zo zou je door deze methode beter in slaap moeten komen en daarna vaster en langer slapen.

De 7 stappen methode bestaat uit een boek en nog een online cursus. Daarnaast zitten er tijdelijk extra bonussen bij om jouw slaap te verbeteren maar daarover later meer. 

Laten we eerst een naar de auteur van dit boek kijken, wie is William van der Klaauw?

Last van slapeloosheid

Wie is William van der Klaauw?

William heeft zelf veel slaapproblemen gehad en is ook nog eens slaapdeskundige. Hij heeft honderden slechte slapers ontmoet in zijn leven en vond dat hij een definitieve oplossing voor slaapproblemen moest bedenken. 

Zoals hij zelf claimt weet hij hoe het is om elke dag weer gebroken wakker te worden en waardoor er steeds een groter schaduw op je leven komt te hangen. 

Hij richtte een praktijk op waar hij zijn cliënten ontving en hoorde zo vele verhalen aan van mensen die steeds dieper in de put kwamen te zitten vanwege de slaapproblemen. Hij kreeg steeds meer en meer cliënten erbij waardoor hij een manier is gaan bedenken om zo iedereen te kunnen helpen zonder dat hij nee hoefde te verkopen vanwege tijdgebrek. 

Deze manier is de Perfect slapen in 7 stappen methode geworden. Als je op reacties over William gaat googlen kom je erachter dat hij wel degelijk weet waarover hij praat aangezien deze reacties eigenlijk  allemaal positief zijn. 

Is William van der Klaauw betrouwbaar?

Als je op zijn website kijkt dan zie je enorm veel positieve reacties op zijn methode. Als je er iets dieper induikt dan zijn deze personen terug te leiden naar profielen op Facebook van echte mensen dus dat is zeer positief. 

In sommige situaties kan het weleens gebeuren dat deze reacties van zelfverzonnen mensen zijn dus is het nooit verkeerd om dit even extra goed te controleren, maar hier is alles echt en dat is een goede zaak!

William staat ook netjes bij de kvk ingeschreven en ook die gegevens zijn op de website terug te vinden, zo ook zijn btw-nummer ene adresgegevens zijn op de website te vinden. Ik kan dan ook alleen maar volmondig JA zeggen op de vraag of William van der Klaauw betrouwbaar is. 

Wat is de Perfect slapen in 7 stappen methode?

Perfect slapen in 7 stappen is gemaakt om voorgoed af te rekenen met slapeloosheid of andere nachtrust problemen. Door deze 7 stappen toe te passen zal je op korte termijn weer van een normale nachtrust genieten.

Heb je last van de onderstaande punten dan zorgt de 7 stappen methode dat je daar op korte termijn vanaf bent.

 • Overdag ben je vermoeidheid en lusteloos
 • Je bent humeurig
 • Je gaat al gestrest naar bed omdat je bang bent niet te kunnen slapen
 • Je hebt slaappillen maar die werken niet of je wilt daar niet aan beginnen
 • Je kunt minder goed onthouden
 • Je wordt vaak wakker tijdens je nachtrust

Dit zijn allemaal punten waar je mee te maken krijgt als je nachtrust niet is zoals hij hoort te zijn. Dit is slechts een handje vol met punten, hier kun je nog veel meer punten aan toevoegen.

Mensen worden wanhopig wanneer de nachtrust niet goed is. Ze proberen werkelijk alles als ze maar een keertje goed kunnen doorslapen. Dit laat William ook zien door middel van het aantal zoekopdrachten in Google zoals hieronder.

Op de term “slapeloosheid alles geprobeerd” wordt dus bijna 36.000 keer naar gezocht. Dit geeft wel aan hoe groot het probleem is en hoe wanhopig mensen ervan worden. De omvang van dit probleem heeft William zowel in zijn boek als in zijn training meegenomen.

Last van slapeloosheid

Geen last van slapeloosheid meer na de 7 stappen methode?

Het is allereerst belangrijk om te weten wat je krijgt als je met Perfect slapen in 7 stappen aan de slag gaat. Deze methode is tot stand gekomen omdat William allerlei vragen kreeg over wondermiddeltjes, zalfjes, speciale bedden en ga zo maar even door.

Volgens William zijn dit allemaal middelen of producten die niet werken en omdat hij het juist vanuit een andere hoek aanvalt het juist WEL werkt. 

De meeste middelen of artikelen die bedacht zijn voor een betere nachtrust leggen de focus van het gebruik TIJDENS de nachtrust. Hier zit dus het grote verschil, zijn stappenplan is ontwikkeld door overdag bepaalde keuze te maken waardoor je ‘s nachts dus WEL slaapt. 

Je legt dus de basis al overdag om een goede nachtrust te hebben. Hij gaat zelfs nog verder, de dag van vandaag bepaald hoe jij morgenavond zult slapen. Dit heeft met de hormooninstelling van jouw biologische klok te maken. 

Zoals William veel zegt in zijn boek, de oplossing ligt altijd bij jezelf.

Wat krijg je?

Het totale pakket bestaat uit een aantal onderdelen. Natuurlijk het boek Perfect slapen in 7 stappen. Dit boek ontvang je in hardcover (fysiek boek) en je ontvangt ook het E-book formaat. Zo kun je hem op alle verschillende manieren lezen die er zijn! 

Het boek bestaat uit 120 pagina’s over de 7 stappen waardoor jij je slaap kunt verbeteren. Dit varieert van jouw slaaproutine tot je dag routine, elke stap geeft handige tips die jij kunt toepassen tijdens het naar bed gaan en tijdens je dagelijkse bezigheden allemaal met het doel om jouw nachtrust te verbeteren.

Daarnaast ontvang je ook het boek Kalmeer je gedachte: 10 technieken. Ook dit boeok ontvang je zoals als fysiek boek en als E-book. Veel mensen gaan liggen piekeren over van alles vlak voor het slapen gaan. Dit boek leert je 10 technieken aan om dit tegen te gaan en je hoofd rustig en leeg te krijgen.  

Als derde ontvang je de slaapchecklist. In deze lijst kun je per dag een aantal dingen aanvinken die je in het boek Perfect slapen in 7 stappen hebt gelezen en daarnaast kun je bijhouden of je de tips uit het boek wel bijhoudt. 

Met deze twee boeken en checklist zou je eigenlijk de problemen al een heel eind onder controle moeten hebben, maar er is nog meer. Je krijgt ook het onderstaande erbij.

 • E-cursus Dieper slapen. In deze cursus krijg je wekelijks tips hoe jij beter kunt slapen. 
 • Welterusten-snacks receptenboek. In dit boek staan een aantal recepten die je in de avond kunt nuttigen en waarin slaap verbeterende stoffen zitten. 
 • Slaapwijzer.net supplementengids. Hierin staan de supplement die in de recepten zitten uit het receptenboek. Zo kun je zelf aan de slag en iets bereiden met slaap verbeterende stoffen. 
 • Crystal Waters relax muziek. Dit is een 30 minuten durende Mp3 met relax en rustgevende muziek. Het zorgt ervoor dat je meer ontspannen wordt waardoor het ideaal is om te gebruiken als je op bed ligt. 

Wat is de prijs?

De prijs van Perfect slapen in 7 stappen is €37, dit is inclusief alle bovenstaande bonussen

Hier kan niets slechts over geschreven of gezegd worden als je kijkt wat je hier allemaal voor krijgt. 

De toegevoegde bonussen voegen echt wat toe aan het boek en we kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat dit een scherpe (lage) prijs is vergeleken met wat je er allemaal voor krijgt. 

Last van slapeloosheid

Conclusie

Er is veel aandacht aan het product geschonken en dit valt gelijk op. Ook is het fijn dat je snel in de gaten hebt dat je met iemand te maken hebt die weet hoe het is om slaapproblemen te hebben maar ook weet hoe je het op kunt lossen. Je zult veel herkennen in wat hij zegt over zijn ervaring met deze problemen. 

Neem zijn advies serieus en doe er iets mee, dan is Perfect slapen in 7 stappen ook voor jou de sleutel naar een goede nachtrust. 

In prijs verlaagd

Werpen slaapproblemen een schaduw op jouw leven?

 • Moe en lusteloos
 • Angst voor de dag en nacht
 • Wanhopig verlangen
 • Te weinig energie
 • Veel te lang gezocht
 • Alles geprobeerd
Last van slapeloosheid

Lees het verhaal van William, het bespaart je veel frustratie, geld en valse hoop.

Je zult zien dat er licht aan het einde van de tunnel is.

Plaats een reactie