De Keto Revolutie review (2021) van Mitchel van Duuren. Is het de moeite waard?

de keto revolutie

In deze Keto Revolutie review vertel ik je alles over het programma van Mitchel van Duuren. Op dit moment is het een ware hype in dieetland en ik vond het weleens tijd om hier wat dieper in te duiken en een eerlijke review over te schrijven. 

Mitchel van Duuren (meerdere bestsellers op zijn naam en een bekende naam in de dieetwereld) heeft met de Keto Revolutie een methode bedacht die specifiek is voor mensen die snel willen afvallen maar ook van vetrijk eten houden (wie houdt daar niet van). 

Lees snel deze review en kom achter de onderstaande vragen.

 • Voor wie is dit programma geschikt?
 • Wat zijn de ervaringen van anderen? 
 • Wat zijn de voor- en nadelen van dit programma?
 • Wat krijg ik allemaal als ik het programma koop?
 • Waar kan ik het programma het goedkoopst kopen?

Wat is het Keto dieet precies?

Voordat we het programma gaan bespreken is het belangrijk dat je snapt wat het Keto dieet nou precies is. We hebben hier al eerder een artikel overgeschreven, hier kun je dat artikel vinden. 

Maar dan even nog in het kort, het Keto dieet is een dieet dat zich vooral richt op vetrijke voeding en zo weinig mogelijk koolhydraten binnen krijgen. De meeste weten dit misschien wel maar koolhydraten zijn voor veel mensen de belangrijkste bron van energie. Krijg je te weinig koolhydraten binnen dan breekt je lichaam het lichaamsvet af in Ketonen. De Ketonen zullen vervolgens door je hart, hersenen en spieren worden verbruikt als brandstof. 

Wanneer dit gebeurd noemt men dit de staat van Ketose, maar om in deze staat te komen dien je dus minder koolhydraten binnen te krijgen. Dit moet je dus compenseren door meer eiwitten en vetten binnen te krijgen. 

Maak jij zelf veel fouten tijdens het afvallen of weet je misschien niet hoe je moet beginnen? 

Doe de GRATIS afslank test en ontdek hoeveel jij van afvallen weet.

Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is dus gebaseerd op het Keto dieet. In dit programma is er een unieke draai gegeven aan het Keto dieet doordat hij een soort combinatie maakt van het Keto dieet en intermittent fasting. Deze combinatie zorgt er dus voor dat jij nog veel sneller af gaat vallen dan wanneer je de programma’s apart zou volgen.

Het programma is een handleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je kunt voorkomen dat je toch weer suikers en ongezonde vetten binnen krijgt. Dit wordt voorkomen door vervangen die hij heeft bedacht waardoor het voor jou een stuk makkelijker wordt om die verleidingen te weerstaan. 

Wie is Mitchel van Duuren?

Mitchel van Duuren is zoals gezegd geen onbekende in de gezondheidsindustrie van Nederland.

Hij is de eigenaar van Elke hap telt en heeft meerdere websites over Keto en Paleo. Hij is degene die het Paleo dieet in Nederland echt op de kaart heeft gezet. 

Hij heeft inmiddels duizenden mensen geholpen met zijn boeken en cursussen. 

Mitchel van Duuren

Doordat hij zelf elke dag bezig is met gezonde voeding is het zijn missie om hier steeds meer mensen mee te helpen en Nederland gezonder te maken. 

Ik heb zelf wat research gedaan en kan geen negatieve reacties over Mitchel vinden. Ook staat hij netjes ingeschreven bij de kamer van koophandel met zijn bedrijf Foodie B.V. en lijkt Mitchel zijn zaakjes dus netjes op orde te hebben.

Ik kan dan ook niet anders concluderen dan dat Mitchel van Duuren te vertrouwen is.

Wat heeft de Keto Revolutie jou te bieden?

De Keto Revolutie is een digitaal programma dat het doel heeft om jouw lichaam in 21 dagen te transformeren door middel van gewicht te verliezen, overtollig buikvet kwijt te raken en zo gezonder te leven. Het is een digitaal pakket met video’s, recepten, informatie en een 3-weeks stap voor stap programma dat makkelijk is om te volgen.

Het fijne van dit programma is dat je het overal kunt volgen. Je kunt het op je pc, smartphone, tablet of smart tv afspelen. 

Hieronder even een opsomming van wat je allemaal krijgt als je de Keto Revolutie aanschaft

1. Het Keto Revolutie handboek

Dit is voor mensen die onbekend met het Keto dieet zijn. Hierin staat in makkelijk te begrijpen taal wat Keto precies is en hoe het werkt. Mitchel deelt hierover zijn mening en ervaringen en ook wat je kunt veranderen aan het dieet als je ineens minder hard afvalt. 

2. Het intermittent fasting handboek

Het intermittent fasting handboek bestaat uit 60 pagina’s en dit boek legt exact uit wat het precies is. Het boek legt de focus op hoe je dit kunt combineren samen met het Keto dieet waardoor resultaten veel sneller te boeken zijn. 

3. Het Keto Revolutie recepten kookboek (63 recepten)

In dit boek vind je 63 recepten waarmee je 21 dagen vooruit kunt. Je kunt met de recepten ontbijt, luch of avondmaaltijden bereiden. 

4. 21 dagen maaltijdplanners + boodschappenlijstjes

Met deze maaltijdplanningen kun je gemakkelijk de maaltijden in je dag plannen. Je kunt rekening houden met eventuele omstandigheden waardoor je even wat minder tijd hebt en zo dus toch lekker en gezond kunt eten. De boodschappenlijstjes zijn er handig, je hebt ze digitaal dus altijd bij je waardoor je altijd recepten op zak hebt. 

5. De Keto Revolutie videocursus

De video’s zijn een geweldige toevoeging aan het pakket, vooral als je niet zo’n lezer bent. In maar liefst 39 verschillende video’s legt Mitchel uit hoe het Keto dieet werkt, de voordelen van ketonen, hoe je dit dieet kunt toepassen in je dagelijkse leven en voelt het als een soort coaching waardoor het voor jou wat makkelijker wordt. 

De Keto Revolutie kopen met korting

De Keto Revolutie is op de markt gekomen voor €97, echter kun je de volledige Keto Revolutie via de link die je hieronder ziet voor maar €37 kopen. Dit is natuurlijk niet heel veel geld als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt.

Bovendien werkt Mitchel met een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt het dus eigenlijk gewoon twee maanden uitproberen en als je het niks vindt dan kun je het geld terug krijgen. 

Flinke (tijdelijke) korting

Wil jij snel vet verliezen?

Binnen 21 dagen veel vet verliezen zonder honger te lijden?

Probeer dan nu De Keto Revolutie. Flink in prijs verlaagd van €97 naar de tijdelijke prijs van maar €37.

de keto revolutie

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

De Keto Revolutie ervaringen

Hieronder tref je enkele ervaringen die ik van mensen heb gevonden die de Keto Revolutie hebben gevolgd. 

Dit is een kleine greep uit reacties die in de besloten Facebook groep van de Keto Revolutie staan. Je krijgt toegang tot deze groep wanneer je de Keto Revolutie aanschaft. 

Voordelen en nadelen van de Keto Revolutie

Hieronder heb ik de belangrijkste voor- en nadelen van de Keto Revolutie even voor je op een rijtje gezet. 

Voordelen

 • Goede prijs- kwaliteitsverhouding
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Snelle en effectieve manier om vet te verbranden
 • Makkelijk te begrijpen
 • Overal te volgen
 • Makkelijke en afwisselende recepten
 • Meer dan genoeg informatie 

Nadelen

 • Geen fysiek boek, alles is digitaal
 • Eerste week duizeligheid (door het afbouwen van de koolhydraten)
 • Vraagt aanpassingen aan je eetgewoontes

Conclusie

De Keto Revolutie heeft eigenlijk alles te bieden als je snel wilt afvallen. Na de betaling ontvang je al binnen enkele minuten een email met daarin de logingegevens voor de ledenomgeving. 

Alles is met zorg en enthousiasme opgenomen en geschreven en dat valt direct op. Mitchel heeft zeer veel aandacht hieraan geschonken en brengt alles in makkelijk te begrijpen taal over. 

Als je naar de prijs kijkt dan is dit aan de lage kant als je kijkt wat je ervoor terug kijkt. Daarnaast kun je dus gebruik maken van de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. 

Hopen zijn de vragen die je eventueel had in deze Keto Revolutie review beantwoord.
Mocht je nog andere vragen hebben kun je altijd even een berichtje achterlaten.

Flinke (tijdelijke) korting

Wil jij snel vet verliezen?

Binnen 21 dagen veel vet verliezen zonder honger te lijden?

Probeer dan nu De Keto Revolutie. Flink in prijs verlaagd van €97 naar de tijdelijke prijs van maar €37.

de keto revolutie

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Categorieën Reviews

Plaats een reactie