Boeken

Boeken die je gelezen MOET hebben

Hieronder selectie van boeken die je gelezen moet hebben op het gebied van gezondheid, afvallen en fitness.

 

Killerbody – Fajah Lourens

Killerbody Dieet - Fajah LourensIn het rijk geïllustreerde Killerbody dieet , helpen Fajah Lourens en haar team van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen je om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. Met haar Killerbody dieet is een gezond en strak lichaam in 3 stappen voor iedereen binnen handbereik!

Het boek geeft je een 12-weken dieetplan, voedingsschema’s, trainingsschema’s inclusief stap-voor-stapfoto’s en lekkere maar ook snelle en makkelijke recepten, inclusief boodschappenlijstjes. Het is een compleet programma voor mannen en vrouwen! Met het Killerbody dieet zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben!
Koop bij bol.com

 

Killerbody 2 – Fajah Lourens

Killerbody 2 - Fajah Lourens

Killerbody 2 is de perfecte aanvulling op het succesvolle Killerbody Dieet van Fajah Lourens. Het boek bevat 100 slanke en snelle recepten die snel op tafel staan.

Klaar om van jouw killerbody een lifestyle te maken? Met behulp van handige invullijstjes, weekschema’s en boodschappenlijstjes kan iedereen direct aan de slag met het samenstellen van een eigen voedingsplan.

Inclusief duidelijke instructies over het berekenen van jouw persoonlijke caloriebehoefte.

Koop bij bol.com

 

Killerbody 3 – Back in shape  –  Fajah Lourens

Killerbody 3

Dé fit queen van Nederland, Fajah Lourens, helpt je met deze raadgever om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Met tips voor de tijd tijdens en ná de zwangerschap geeft Fajah antwoord op de online meest gestelde vraag hoe je snel weer je oude figuur terugkrijgt.

Een raadgever met trainings- en voedingsschema’s, lekkere recepten voor het hele gezin en gezonde opvoedtips voor kinderen.

Koop bij bol.com

 

Koolhydraatarm 50 dagen programma

50 dagen koolhydraatarm programma
50 Dagen koolhydraatarm Programma

 

Wil jij tot twee kilo per week verliezen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren?

Dan is ons koolhydraatarm 50 dagen programma precies waar je naar op zoek bent.

Volg onze heerlijke kha recepten en activeer je vetverbranding.

Start met afvallen op plaatsen waar je lichaam normaal zo makkelijk vet opslaat, namelijk je buik, billen en benen.  

Klik hier nu!