Afvallen zonder sporten

Afvallen zonder sportenKun je afvallen zonder sporten vragen veel mensen zich af.  JA! Het is absoluut mogelijk om af te vallen zonder te gaan hardlopen of urenlang in de sportschool jezelf uit te hoeven sloven. Het werkt ook niet zo dat je wel eventjes een paar weekjes naar de sportschool gaat om af te vallen.

Hoe het dan wel werkt ga ik je in dit artikel uitleggen.

Lees verderAfvallen zonder sporten

Wat is een keto dieet?

Wat is een keto dieet?In dit artikel leg ik je uit wat een keto dieet is. We gaan kijken naar de verschillen van een keto dieet en een koolhydraatarm dieet waar we in een eerder artikel al diep op ingegaan zijn. Ik leg je uit wat ketose is en hoe je kunt gaan starten met een keto dieet.

Lees verderWat is een keto dieet?

Vegetarisch eten en afvallen

Vegetarisch eten en afvallenGaat vegetarisch eten en afvallen samen? Dat is een vraag die velen malen gesteld wordt. In dit artikel ga ik je er alles over vertellen. We gaan gaan eens wat dieper in op het vegetarisch eten en of dit wel gecombineerd kan worden met afvallen op een gezonde manier.

Lees verderVegetarisch eten en afvallen

Doe hier de afslanktest!

Quiz met potlood en rekenmachineKom erachter hoe je kunt afvallen en doe de test! Kijk hoeveel jij over jouw lichaam weet en hoe alles werkt. Enig idee wat ervoor nodig is om af te vallen? Wist je dat vaker eten vetverbranding stimuleert?

Wacht niet langer en weet binnen enkele minuten of jij een expert of een beginner bent op het gebied van afvallen!

Lees verderDoe hier de afslanktest!

Gezonde snacks top 10

Gezonde snacks top 10Gezonde snacks, wat zijn dat nou? Aan alle kanten zien we dat we steeds bewuster worden van wat we eten. In talloze supermarkten zien we de trend (die uit Amerika komt) dat calorieën overal bijgehouden worden. Koop een willekeurige bak kwark en op het prijskaartje staat hoeveel suiker erin zit.

Dit is goed, dit is mensen bewust maken van wat ze eten. 

Lees verderGezonde snacks top 10

Ontbijt Recepten – 5 tips

Ontbijt recepten - 5 tipsOp zoek naar lekkere en gezonde ontbijt recepten? Lees dan snel verder en bekijk de top 5!

Je ontbijt is het eerste wat je binnen krijgt na een nachtrust, zorg er dan ook voor dat dit gezond is.

Je lichaam zal direct gebruik gaan maken van wat je binnen krijgt en het zou zonde zijn als dit voedsel ongezond is.

Lees verderOntbijt Recepten – 5 tips

Eiwitrijk eten

EiwitOnderzoek heeft uitgewezen dat eiwitrijk eten overgewicht tegengaat.  Dat eiwitten gezond zijn hoor je overal, het is ook niet voor niets dat veel topsporters eiwitrijk eten om zo topfit te blijven. Maar hoe werkt dit dan zul je nu denken. Het is eigenlijk heel simpel. Op onze pagina over “buikvet verbranden” zijn we al kort ingegaan over de positieve effecten van eiwitrijk eten op ons lichaam.

Lees verderEiwitrijk eten

Buikvet verbranden? Kom er snel vanaf!

We gaan het hier niet alleen over buikvet verbranden hebben maar over vet verbranden in het algemeen  zodat jij kunt beginnen met het bereiken van jouw droomlichaam in maar enkele weken!

Buikvet verbranden? Hoe kom ik er vanaf?

Een sixpack maak je in de keuken zegt men weleens. Dit is absoluut waar, je kunt 1000 sit-ups of andere buikspieroefeningen per dag doen maar zolang je er een laagje vet voor hebt zitten ga je ze niet zien. Dit is een enorm groot misverstand dat bestaat onder veel mensen, zo ook het verbranden van je buikvet.

Lees verderBuikvet verbranden? Kom er snel vanaf!