Eiwitrijk eten

EiwitOnderzoek heeft uitgewezen dat eiwitrijk eten overgewicht tegengaat.  Dat eiwitten gezond zijn hoor je overal, het is ook niet voor niets dat veel topsporters eiwitrijk eten om zo topfit te blijven. Maar hoe werkt dit dan zul je nu denken. Het is eigenlijk heel simpel. Op onze pagina over “buikvet verbranden” zijn we al kort ingegaan over de positieve effecten van eiwitrijk eten op ons lichaam.

Meer lezenEiwitrijk eten

Buikvet verbranden? Kom er snel vanaf!

We gaan het hier niet alleen over buikvet verbranden hebben maar over vet verbranden in het algemeen  zodat jij kunt beginnen met het bereiken van jouw droomlichaam in maar enkele weken!

Buikvet verbranden? Hoe kom ik er vanaf?

Een sixpack maak je in de keuken zegt men weleens. Dit is absoluut waar, je kunt 1000 sit-ups of andere buikspieroefeningen per dag doen maar zolang je er een laagje vet voor hebt zitten ga je ze niet zien. Dit is een enorm groot misverstand dat bestaat onder veel mensen, zo ook het verbranden van je buikvet.

Meer lezenBuikvet verbranden? Kom er snel vanaf!

Slapen en gezondheid

Slapen en gezondheid

Dat slapen belangrijk voor je is zal niet nieuw voor je zijn. Een goede gezondheid hangt ook samen met een goede nachtrust. Als je een nacht slecht hebt geslapen zul je niet alleen een slecht humeur hebben maar zul je dit ook door je hele lichaam voelen.

Dit betekend dat een goede nachtrust noodzakelijk is als je wilt afvallen.

Meer lezenSlapen en gezondheid